Schade?

Bel ons (0174) 526 767

Adresgegevens Route

Zorgverzekering 2017

Welkom op de zorgpagina van Hemelraad en Keijzer.

Gebruik onze zorgverzekeringvergelijker!

HOGE KORTINGEN – GERENOMMEERDE VERZEKERAARS – DIRECT INZICHT IN UW BESPARING

Dit jaar kunt u weer gebruik maken van onze zorgverzekeringvergelijker. Deze geeft u optimale ondersteuning bij het kiezen van een passende zorgverzekering. Wij bieden hoge kortingen bij gerenommeerde verzekeraars. Maar ook de mogelijkheid om te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering. Hiermee,  en met de full service telefonische ondersteuning, maken wij het voor u makkelijk om snel en eenvoudig de juiste verzekering te kiezen.

Forse besparing mogelijk
Wij hebben speciale tarieven bedongen bij 9 grote verzekeraars. De korting kan oplopen tot 10% op jaarbasis!

Veel verzekeraars in onze vergelijker
De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: Avéro Achmea,VGZ, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Menzis, OHRA, Zilveren Kruis, Stad Holland en CZ. Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies
Heeft u een vraag of heeft u advies of hulp nodig? Bel dan naar 088-1210207. Onze specialisten op het gebied van zorgverzekeringen staan u graag persoonlijk te woord. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten en de huidige verzekering opzeggen.

Klik hier als u werknemer bent bij een relatie van Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs.

Klik hier als u particulier bent.

Naast de zorgverzekeringvergelijker kunt u via ons kantoor ook nog steeds de zorgverzekering kiezen van ONVZ.

ONVZ is een specifieke zorgverzekeraar, dat betekent dat zij geen andere producten aanbieden en daarom gespecialiseerd zijn in de zorg. ONVZ onderscheidt zich door de uitstekende kwaliteit van producten, een goede dekking en een soepel uitkeringsbeleid. Een van de extra’s die ONVZ biedt, is de zorgconsulent. Dit is een medewerker van ONVZ die u, wanneer u zorg nodig heeft, met raad en daad bijstaat. De zorgconsulent is (gratis) te bereiken tussen 8.30 en 17.30. U kunt bij hem/haar terecht voor informatie en advies, wachtlijstbemiddeling en het regelen van zorgdiensten. Mocht u onverhoopt ingrijpende medische zorg nodig hebben, dan is er zelfs een persoonlijke zorgconsulent beschikbaar, een vast aanspreekpunt voor uw vragen en problemen.
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden echter vanaf het middelste aanvullende pakket, gezondheidsvragen gesteld.

ONVZ: Zorgcollectief

ONVZ

ONVZ: MKB C

ONVZ