Schade?

Bel ons (0174) 526 767

Adresgegevens Route

Een creatievere uitvaart

Nederlanders willen steeds vaker een creatieve en persoonlijke uitvaartdienst. Ongeveer de helft heeft wensen die buiten de standaard uitvaartverzorging vallen. Heeft u er al weleens over nagedacht?

Steeds meer mensen willen een uitvaart die iets afwijkt van de gebaande paden. Live muziek bijvoorbeeld, een persoonlijke film, een bijeenkomst naderhand in een iets gezelliger omgeving dan het uitvaartcentrum, een dienst in de openlucht. Het zijn kleine afwijkingen van het bestaande protocol, die vaak wel financiële consequenties hebben. En lang niet alle uitvaartverzekeringen zijn berekend op een bijzondere invulling.

Ongeveer driekwart van alle Nederlanders heeft een uitvaartverzekering. Maar vraag je naar de hoogte van het verzekerd bedrag of naar de zaken die binnen de verzekering vallen, dan moet een groot gedeelte het antwoord schuldig blijven. 

Neemt u binnenkort even de tijd om over uw eigen uitvaart na te denken. Bespreek het met uw familie of vrienden en leg uw keuzes vast. Denk ook na over de financiën: heeft u een uitvaartverzekering en is die voldoende om uw wensen te financieren, zodat u uw nabestaanden niet onnodig belast? Wij denken graag met u mee over een uitvaartverzekering op maat, waarmee u uw uitvaart op een persoonlijke manier kunt vormgeven en bekostigen.