Schade?

Bel ons (0174) 526 767

Adresgegevens Route

Een wagenparkverzekering is maatwerk

Uw wagenpark is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Dus zorgt u voor goed onderhoud van uw auto’s. En voor een verzekering die volledig is afgestemd op uw wagenpark.

Uiteraard is uw wagenpark allereerst een onmisbare schakel in uw dienstverlening. Maar daarnaast is het ook een bron van risico’s en aansprakelijkheid. Voor de continuïteit van uw onderneming wilt u die risico’s goed verzekerd hebben.

En die risico’s zijn legio. Denk aan schade aan uw eigen materieel of aan dat van anderen, aan letselschade of aan de financiële gevolgen als u aansprakelijk gesteld wordt voor een grote schade. Natuurlijk doet u er alles aan om de risico’s zo klein mogelijk te maken. Maar ook dan is een goede wagenparkverzekering noodzakelijk.

Naast de WA-verzekering is het belangrijk om ook andere risico´s af te dekken die het voortbestaan van uw bedrijf kunnen bedreigen. Met een wagenparkverzekering van een verzekeraar die thuis is in uw branche zorgt u ervoor dat u uw wagens en chauffeurs veilig de weg op kunt sturen. Dankzij ons overzicht kunnen wij u adviseren over de verzekering die het beste bij uw bedrijf past.