Schade?

Bel ons (0174) 526 767

Adresgegevens Route

Houd uw bedrijf draaiend, ook na schade

Hoe groot is de kans dat een bedrijf failliet gaat na een grote brand? U denkt misschien 25 procent? In werkelijkheid gaat na brand meer dan de helft van de mkb-bedrijven over de kop.

De meeste ondernemers maken zich wel eens zorgen. Over brand, arbeidsongeschiktheid, economische malaise. Maar hoe groot is de impact van die risico’s? Dat schatten ondernemers vaak niet goed in. Ze verzekeren zich vaak niet goed en zetten het voortbestaan van hun bedrijf op het spel.

Compensatie

Laat uw bedrijfsrisico’s goed in kaart brengen. Kijk dan naar de directe schade, maar ook naar de impact op uw bedrijfscontinuïteit. Wij adviseren u over de oplossing. Na brand kan uw bedrijf bijvoorbeeld stil komt te liggen. Met een bedrijfsschadeverzekering beperkt u die schade. U krijgt een compensatie voor gemiste inkomsten en u kunt vaste lasten blijven betalen. Moet u kosten maken om uw bedrijf snel weer draaiende te krijgen? Een aparte ruimte regelen bijvoorbeeld, IT-apparatuur, machines of gereedschap huren? Ook voor die kosten ontvangt u een vergoeding.

Risico’s in kaart

Wij zijn graag uw partner in risicobeheer. Maak een afspraak met ons kantoor om alle risico’s én de gevolgen van de schade te inventariseren.