Schade?

Bel ons (0174) 526 767

Adresgegevens Route

Employee benefits hoog gewaardeerd

Om goede werknemers te werven én te behouden, moet u als ondernemer meer bieden dan een goed salaris. Uw mensen kijken net zo goed naar de secundaire arbeidsvoorwaarden, ook wel employee benefits genoemd.

Kinderopvang, verlofdagen, een lease-auto of collectieve verzekeringen; er is van alles mogelijk als u uw medewerkers iets extra’s wilt bieden boven op hun salaris. Maar hoe bepaalt u wat voor uw personeel het beste is? Inventariseer in ieder geval eerst welke employee benefits gewenst zijn. Werken er in uw bedrijf meer vrouwen dan mannen? Dan is er vast meer vraag naar ouderschapsverlof, deeltijdwerk en calamiteitenverlof. In de praktijk lopen de levensfasen en -stijlen van individuele personeelsleden door elkaar heen. Daarom is meestal een gevarieerd employee benefits-pakket nodig.

Er zijn employee benefits die door vrijwel alle medewerkers hoog gewaardeerd worden. Een goede pensioenregeling staat op nummer een, maar uw medewerkers waarderen ook andere inkomensregelingen. Wat krijgen zij bijvoorbeeld boven op de wettelijke regeling als zij ziek worden of arbeidsongeschikt raken? Ook doen werknemers graag mee aan een collectieve ongevallenverzekering. Verzekeringen maken absoluut deel uit van een goed employee benefits-pakket. Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om dat te bespreken en uit te rekenen wat die maatregelen u kosten.