Schade?

Bel ons (0174) 526 767

Adresgegevens Route

Ontslagzaken kunnen duur uitpakken

Hoe goed u ook samenwerkt met uw medewerkers en hoe goed uw onderneming het ook doet, ontslagzaken zijn nooit helemaal uit te sluiten. Die gaan vaak gepaard met hoge kosten, vooral als er sprake is van een langdurig arbeidsconflict.

Niemand vindt het leuk om mensen te ontslaan. Maar een reorganisatie is soms gewoon nodig en een arbeidsconflict kunt u niet altijd voorkomen. En dan kan het ontslag uitdraaien op een dure rechtszaak. Als ondernemer heeft u in dat geval baat bij advies en bijstand van een goede advocaat. Maar begint u die rechtszaak wel als u die advocaat u 300 euro per uur kost?

Preventief advies

Een rechtsbijstandsverzekering is met het oog op ontslagzaken een absolute must. Daarmee hoeft u zich geen zorgen te maken over de hoge kosten van een rechtszaak. Belangrijk is natuurlijk dat u recht heeft op juridische hulp. Maar de verzekering biedt ook andere voordelen. Zo kunt u altijd bij de verzekeraar aankloppen voor preventief advies. U kunt dan bijvoorbeeld te horen krijgen wat uw kansen zijn in de rechtszaal.

Wilt u weten wat een rechtsbijstandsverzekering voor u en uw bedrijf kan betekenen? Wij kennen de markt goed en zoeken de verzekering die past bij uw risicoprofiel.