Schade?

Bel ons (0174) 526 767

Adresgegevens Route

FinanciŽle buffer geeft zekerheid

Een dure reparatie aan de auto, een nieuwe wasmachine of de aanbetaling voor een vakantie. Flinke uitgaven, die soms toch echt nodig zijn. Met een financiŽle buffer zorgt u ervoor dat het geld beschikbaar is.

U weet misschien hoeveel u ongeveer per maand uitgeeft aan vaste lasten en dagelijkse levensbehoeften. Maar er zijn altijd maanden die duurder uitvallen door een vakantie, verjaardagen of studiekosten. Ook is de levensduur van meubels of huishoudelijke apparatuur niet onbeperkt. Je zult altijd zien dat die plotseling vervangen moeten worden.

Het Nibud adviseert u om een financiële buffer aan te leggen voor onverwachte uitgaven. Met hun bufferberekenaar kunt u uitrekenen welk bedrag u het beste achter de hand kunt houden. Heel prettig dat u geen geld hoeft te lenen of rood moet gaan staan. Met een financiële buffer voorkomt u schulden.

Wilt u weten op welke manier u snel spaart om een mooie reserve op te bouwen? Wij vergelijken doorlopend de aanbieders van spaarproducten. Neem contact met ons op voor een helder spaaradvies.