Schade?

Bel ons (0174) 526 767

Adresgegevens Route

Zorgverzekering

Iedere Nederlander is verplicht een basisverzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd tegen de kosten van medische zorg. Zoals de kosten van de huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. De zorgverzekeraar is verplicht u te accepteren voor deze basisverzekering.
Wat is gedekt door de basisverzekering, leest u in de polis. In sommige gevallen moet u een deel van de kosten zelf betalen. Voor de zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico (de hoogte van dit bedrag wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld). Tot dat bedrag komen zorgkosten voor eigen rekening; dat geldt niet voor de kosten van de huisarts, deze vallen buiten het eigen risico.

Let op, heeft u een naturapolis dan kunt u naar de zorgaanbieders waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten, gaat u naar een niet gecontracteerde zorgverlener dan kan het zijn dat u een deel van de kosten zelf moet betalen. Lees daarom altijd de polisvoorwaarden goed door.
Hebben uw kinderen ook een basisverzekering nodig? Heeft u een aanvullende verzekering nodig? En wat doet uw zorgverzekeraar nog meer?

Voor antwoord op deze vagen kunt u contact met ons opnemen.